SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Diensten arrow Veranderingsmanagement
Laatste Nieuws
Zie ook
 
Veranderingsmanagement Afdrukken E-mail

SEC heeft ervaring met veranderingsmanagement op diverse terreinen. Zowel in een adviserende rol alsmede op interim-management basis. Enkele voorbeelden van projecten die medewerkers van SEC uitvoerden voor diverse profit, maar ook non-profit organisaties worden hieronder beknopt weergegeven. Op verzoek kunnen wij hier uitgebreidere informatie over geven.

Herinrichten van bedrijfsprocessen

Reorganisatie van ondersteunende diensten en systeembeheer in aansluiting op reorganisatie professionals van een onderwijsinstituut/adviesbureau op het gebied van ICT.

Centralisatie van (contract)administratie ten behoeve van het reduceren van administratieve handelingen van commercieel personeel, herontwerp van de administratieve processen en ontwikkelen van trainingen ten behoeve van het personeel.

Integratie administratieve en facilitaire afdeling van een landelijke onderwijsorganisatie. Coachen beoogde leidinggevende van de nieuw vorm te geven afdeling.

Kwaliteitstrajecten

Vastleggen, herschrijven en vertalen naar engelse maatstaven van onderwijsproductieproces ten behoeve van certificering door een buitenlandse organisatie.

Audits van interne bedrijfsprocessen, herontwerp en afstemming met de interne organisatie.

Facilitair

Inrichting en begeleiding van inhuizing en ingebruikname opleidingscentrum voor een gespecialiseerde onderwijsorganisatie.

Implementatie van flexibele werkplek concepten bij meerdere opdrachtgevers.

Aanbestedingstrajecten

Een contract met betrekking tot distributie van software met een hoge omloopsnelheid voor een commerciële organisatie en implementatie van het daaropvolgende ‘end-to-end’ logistieke traject.

Onderzoek benodigde kopieer- en printfaciliteiten in relatie tot ‘printing on demand’ opzet en outsourcing van infrastructuur.

Automatisering

Inrichten geïntegreerde informatiesystemen (o.a. relatiebeheer, documentenbeheer, cursusadministratie, projectadministratie en financiële administratie), herontwerp van bedrijfsprocessen en begeleiden van gebruikersgroepen.

Beveiliging van toegang tot centrale en decentrale applicaties middels smartcard en (re)organisatie van het proces hieromheen.

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation