SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow SEC inventariseert en beoordeelt freeware searchtools
Laatste Nieuws
Zie ook
 
SEC inventariseert en beoordeelt freeware searchtools Afdrukken E-mail

Een aantal freeware searchtools zijn inmiddels zowel qua functionaliteit als kwaliteit op een zodanig niveau gekomen dat deze in een beperkt aantal gevallen een alternatief vormen voor oplossingen gebruikmakend van de gevestigde zoekmachines. Voor twee klanten is een freeware zoekmachine al een alternatief gebleken.

Om al onze klanten een eerlijk en volledig ovezicht te kunnen blijven geven is SEC momenteel bezig deze tools op eenzelfde manier te beoordelen als de huidige produkten. Hiermee erkennen wij deze produkten als alternatief maar leggen ze tegelijkertijd langs dezelfde strenge meetlat.

Mocht in uw geval een freeware zoekmachine voldoen aan de functionele, technische en vanuit uw organisatie gestelde bedrijfsmatige eisen zal SEC deze zeker als alternatief aanbieden. Hierbij wordt speciale aandacht besteedt aan de mogelijke extra implementatieinspanning die het gevolg kan zijn van het gebruikmaken van een freeware oplossing.

Over zoekmachine advies

SEC Consultancy, Research & Management BV is een consultancybedrijf dat bedrijven helpt een Enterprise Search Engine te selecteren en een voor uw situatie optimale gebruikersinterface te ontwerpen. SEC begeleidt desgewenst ook het hele implementatietraject en de inbedding binnen de organisatie.

SearchEngineConsultancy bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in dergelijke projecten.

Voor meer informatie:

F. Hofstede
SearchEngineConsultancy
Tel: +31 30 2341228
Email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation