SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow SEC selecteert nieuwe zoekmachine voor Achmea
Laatste Nieuws
Zie ook
 
SEC selecteert nieuwe zoekmachine voor Achmea Afdrukken E-mail

Achmea wilde één zoekmachine aanschaffen voor toepassing op de websites van alle dochters (Groene Land, FBTO, Zilveren Kruis, Centraal Beheer, etc). Hiermee ging een aanzienlijke investering gemoeid. Tevens gebruiken niet alle dochters dezelfde CMS software. Al met al een ingewikkeld selectietraject waar wel wat professionele hulp bij gebruikt kon worden. Het SEC is door Achmea ingehuurd om een nieuwe zoekmachine te helpen selecteren die aan alle behoeften voldoet.

Behalve de behoefteninventatisatie hebben we tevens het POC traject begeleid. De drie geselecteerde leveranciers hebben in een 'beauty contest' hun kunnen getoond aan een groep gebruikers die vervolgens gezamelijk hun keuze hebben gemaakt. Als laatste heeft het SEC tevens het onderhandeltraject begeleid.

Over Achmea

Achmea wil een maatschappelijk betrokken, toonaangevende en innoverende dienstverlener zijn in Financiële Diensten, Zekerheid en Zorg (All Finance, All Care). Het is ons doel om onze klanten de juiste product/dienstcombinaties te bieden, waardoor zorgen uit handen worden genomen. Daarbij staat een menselijke  benadering van onze klanten centraal.
Achmea biedt:

  • Verzekeringen;
  • Bancaire en hypothecaire producten;
  • Pensioenadministraties;
  • Hulpverlening in binnen- en buitenland;
  • Preventie- en reïntegratiediensten;
  • Services die een gezonde leefstijl bevorderen.

  

Over het Search Expertise Centrum

SEC Consultancy, Research & Management BV is een researchbedrijf dat bedrijven helpt om eerst een Enterprise Search Engine te selecteren en te implementeren binnen uw infrastructuur en organisatie en vervolgens een voor uw situatie optimaal gebruikersinterface te ontwerpen om kennishergebruik te bevorderen.

SearchEngineConsultancy bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in dergelijke projecten.

Voor meer informatie:

F. Hofstede
SEC Consultancy, Research & Management BV
Tel: +31 (0)30 2341228
Email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation