SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow SEC selecteert nieuwe zoekmachine voor de Universiteit van Utrecht
Laatste Nieuws
Zie ook
 
SEC selecteert nieuwe zoekmachine voor de Universiteit van Utrecht Afdrukken E-mail

Voor de Bibliotheek van de Universiteit van Utrecht is op korte termijn een nieuwe zoekmachine nodig. De huidige indexeert niet alle content , is sterk verouderd en is bovendien erg langzaam. Verder wil de Universiteit het Intranet 'persoonlijker' maken en een zoekmachine kan daarbij goed van pas komen.

Het SEC is door de UbU ingehuurd om een nieuwe zoekmachine te helpen selecteren die wel aan alle behoeften voldoet.

Over de bibliotheek van de Universiteit van Utrecht

De UBU verleent diensten op het gebied van de informatievoorziening voor wetenschappelijk onderwijs en onderzoek aan de leden van de universitaire gemeenschap. Met deze dienstverlening draagt de UBU bij aan de doelstellingen van de universiteit: onderwijs, onderzoek en maatschappelijke dienstverlening.

Het uit deze missie voortvloeiende uitgangspunt van beleid op IT-gebied luidt dan ook; ‘De UBU biedt haar klanten toegang tot zoveel mogelijk relevante informatiebronnen. Zij maakt maximaal gebruik van moderne IT om haar diensten zoveel mogelijk geindividualiseerd op de werkplek van de klanten aan te bieden'.

Over het Search Expertise Centrum

SEC Consultancy, Research & Management BV is een researchbedrijf dat bedrijven helpt om eerst een Enterprise Search Engine te selecteren en te implementeren binnen uw infrastructuur en organisatie en vervolgens een voor uw situatie optimaal gebruikersinterface te ontwerpen om kennishergebruik te bevorderen.

SearchEngineConsultancy bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in dergelijke projecten.

Voor meer informatie:

F. Hofstede
SEC Consultancy, Research & Management BV
Tel: +31 (0)30 2341228
Email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation