SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow SEC voert de Proof-of-Concept evaluatie uit voor de TU Delft
Laatste Nieuws
Zie ook
 
SEC voert de Proof-of-Concept evaluatie uit voor de TU Delft Afdrukken E-mail

De Technische Universiteit Delft heeft aan SEC gevraagd ondersteuning te bieden bij de selectie van een nieuwe zoekmachine voor hun Intranet. De TU Delft had zelf al een voorselectie gemaakt waar vier potentiële kandidaten uit overbleven maar liepen bij het vergelijken ervan tegen problemen aan.
Het SEC heeft toen de kandidaten tegen de wensen aangehouden en gebruikmakend van de kennis die we in huis hebben over de leveranciers geholpen de meest geschikte kandidaat te vinden.

Over de Techische Universiteit Delft

Aan al het onderzoek en onderwijs van de Technische Universiteit Delft ligt een gezonde nieuwsgierigheid ten grondslag en de behoefte om de kwaliteit van het leven te vergroten, waar ook ter wereld. Onze onderzoekers en studenten willen een rol spelen bij het vormgeven van de wereld van morgen. Dat betekent naast het stellen van vragen die verder gaan dan de gebruikelijke ‘wie, wat, waar, waarom, wanneer en hoe?’, vooral het zoeken naar het antwoord op de belangrijkste vraag: ‘wat, als….?‘

Over het Search Expertise Centrum

SEC Consultancy, Research & Management BV is een researchbedrijf dat bedrijven helpt om eerst een Enterprise Search Engine te selecteren en te implementeren binnen uw infrastructuur en organisatie en vervolgens een voor uw situatie optimaal gebruikersinterface te ontwerpen om kennishergebruik te bevorderen. Een mogelijke oplossing hiervoor is de in eigen beheer ontwikkelde IntelliGent™.

SearchEngineConsultancy bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in dergelijke projecten.

Voor meer informatie:

F. Hofstede
SEC Consultancy, Research & Management BV
Tel: +31 (0)30 2341228
Email: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation