SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Nieuws arrow Laatste Nieuws arrow Uw hulp bij de zoektocht naar een zoekmachine
Laatste Nieuws
Zie ook
 
Uw hulp bij de zoektocht naar een zoekmachine Afdrukken E-mail

Het Search Expertise Centrum is de enige organisatie in Nederland die zoekmachineselectie en -implementatie tot zijn kernactiviteiten rekent. Het SEC levert u gegarandeerd onafhankelijk advies. Voor ons is dit vanzelfsprekend altijd dat advies wat voor uw organisatie het beste is.

SEC ontwerpt en/of begeleid de implementatie van zoekmachines als onderdeel van de algehele kennisinfrastructuur van organisaties waarbij bestaand of nog aan te implementeren document management, content management, document classificatie, document imaging, workflow management, question answering, taxonomie ontwikkeling en de samenhang van al deze onderdelen en de implementatie ervan in de organisatie in het advies worden meegenomen. Vanwege onze jarenlange ervaring geschiedt dit op effectieve en efficiënte wijze. Een gedegen onderzoek naar de kennis en/of informatiebehoefte van een organisatie maakt vaak al veel duidelijk.

De kennisinfrastructuren die SEC vervolgens samen met u ontwerpt en implementeert maken een betere verspreiding van kennis en informatie in uw organisatie mogelijk en stellen uw organisatie tevens in staat deze op de door u gewenste wijze te ‘delen’ met uw omgeving. Hiermee is begin gemaakt met de invulling van één van de randvoorwaarden voor Kennismanagement.

Naast onderzoek, ontwerp en implementatie van kennisinfrastructuren en zoekmachines kan SEC ook op andere gebieden bijdragen aan het bouwen van een succesvolle organisatie. Dat kan het faciliteren van organisatieverandering zijn, het geven van een second opinion m.b.t. bestaande (kennis)infrastructuur of bij een aanbesteding, maar ook het ad-interim leiding geven aan de organisatie in een overgangssituatie.

 
 
(C) 2019 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation