SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Portfolio arrow UWV/GAK - Videowall Managementinformatie
Laatste Nieuws
Zie ook
 
UWV/GAK - Videowall Managementinformatie Afdrukken E-mail

Key Performance Indicators
Key Performance Indicators

Gak Nederland bv was in het kader van de fusie tot UWV bezig met het (her)inrichten van de afdeling Concerninkoop. In deze afdeling was een unit Marktonderzoek voorzien. De inrichting van deze unit was beoogd vanuit de Business Intelligence gedachte.

Voor elk van de zes resulterende afdelingen is de informatiebehoefte d.m.v. interviews met de betrokkenen geïnventariseerd.

Als laatste onderdeel van de inventarisatie heeft SEC voor alle benodigde informatiestromen bronnen en/of digitale toeleveranciers gezocht en gevonden.

Vervolgens heeft SEC alles duidelijk uitgewerkt in een eindrapport. Dit rapport is overgedragen aan de huisleveranciers van het GAK te weten KPMG en PinkRoccade die de implementatie voor hun rekening namen.

Totaaloverzicht
Totaaloverzicht
Zoals u kunt zien zijn de informatiebronnen zoveel mogelijk geaggregeerd in een aantrekkelijke en duidelijke representatie. Elk van de managers heeft zo'n 'tailor-made' scherm die precies is zijn informatiebehoefte voorziet. Er wordt voor enkele onderdelen van het scherm kennistechnologie toegepast.

Als alle zes schermen worden gecombineerd vormen ze één videowall waar de belangrijkste informatie voor al deze afdelingen in één oogopslag te zien is.

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation