SearchEngineConsultancy
u bent in:  Home arrow Research
Laatste Nieuws
 
Research Afdrukken E-mail

SEC verricht continu research naar de ontwikkelingen die in ons vakgebied plaatsvinden. Hiervoor volgen wij de trends in de markt nauwgezet door het volgen van academische research, het bezoeken van seminars en communicatie met vooraanstaande denkers.

De volgende researchitems staan u -online- gratis ter beschikking:

 • Enterprise Search Engine features pagina
  Ongeveer 125 van de 750 bij ons bekende features zijn vrij toegankelijk, de meest gebruikte features. Informeer bij ons indien u meer infomatie nodig hebt of als leverancier toe wilt worden gevoegd aan het overzicht. 
 • Enterprise Desktop Search Engine features pagina
  Ongeveer 75 van de 350 bij ons bekende features zijn vrij toegankelijk, de zogenaamde personal use features. Informeer bij ons indien u meer infomatie nodig hebt of als leverancier toe wilt worden gevoegd aan het overzicht.
 • Enterprise Content Management Systems features pagina
  Ongeveer 100 van de 500 bij ons bekende features zijn vrij toegankelijk, de meest gebruikte features. Informeer bij ons indien u meer infomatie nodig hebt of als leverancier toe wilt worden gevoegd aan het overzicht.
 • Enterprise Multi Faceted Meta Search Engine features pagina
 • Enterprise Content Classification Engine features pagina
 • Enterprise Imaging Engine features pagina
 • Enterprise Document Management Systems features pagina
 • Enterprise Thesaurus/Taxonomy Management Systems features pagina

Zelfs dit extensieve overzicht is meestal niet voldoende; ieder bedrijf heeft steeds weer additionele, en vaak doorslaggevende, eisen. Een SearchEngine Selectie traject is dan ook de meest geëigende weg. Neem gerust kontakt op.

Als spin-off uit het research, volgen ideeën voor te ontwikkelen produkten. De development wordt echter niet door SEC zelf gedaan. Voor de uitvoer worden marktpartijen benaderd. Op onze Produkten pagina vindt u verwijzingen naar de informatiesites achter deze produkten.

 
 
(C) 2018 Search Expertise Centrum
Powered by L-Automation